Releasefest för boken ”Förändringsledning”

Maria Widström  (Improviate) har tillsammans med Anette Hallin och Anna Olsson skrivit boken ”Förändringsledning” och den 2 september var det releasefest med nästan hundra gäster i SingSing-salen på KTH i Stockholm.

Maria: ”Det var ett fantastiskt event! Gästerna var lika delar från universitetsvärlden och näringslivet och utbytet mellan de två är oerhört viktigt för att främja fortsatt utveckling av disciplinen förändringsledning.”

Boken ”Förändringsledning” beskriver behovet av förändring och presenterar olika etablerade modeller för hur individer, grupper och organisationer förändras. Därefter går författarna utförligt igenom hur förändringsarbete går till i praktiken.

”Förändringsledning” riktar sig till dig som vill förbättra din kunskap och förmåga att på ett planerat och strukturerat sätt stödja människor i en organisation i förändring.

 Boken går att beställa från Adlibris och Bokus.