Nästa steg för dig som expert inom Change Management?

Arbetar du med Proscis metodik och verktyg men vill bygga på din verktygslåda och förstärka din förmåga ytterligare kring Change Management så kommer här en unik möjlighet!
 
Den 19-20 december kommer vi genomföra den första omgången i Sverige av Prosci:s Advanced Immersion Workshop där vi kommer få lära oss mer om de verktyg som finns tillgängliga för att arbeta med Change Mangament på en mer avancerad nivå. Vi kommer gå igenom verktyg som tex Change Scorecard och ADKAR dashboard och dela med oss kring våra erfarenheter och tillämpningar av metodiken och verktygen.
 
Workshopen kommer genomföras i Stockholm och ledas av Peter Harbo Clausen från proacteur och genomförs på engelska.
 
Priset är 18 900 exkl moms och inkluderar mat och boende samt ett halvårs licens till verktygen vi går igenom. 

Se här för mer information om workshopen. Vi behöver din anmälan senast fredag 17/11.
 
Under Q1 2018 kommer vi på Improviate även bjuda in till tre frukostseminarier där vi berättar om hur vi har tillämpat Proscis verktygslåda hos olika kunder och uppdrag. Dessa seminarier kommer vara kostnadsfria för de som deltagit på Immersion workshopen i december.

Har du några frågor kring workshopen är du välkommen att höra av dig till Maria Widström (mw@proacteur.com) 072-322 82 80 eller Helena Werner (hw@proacteur.com) 070-377 28 82

AIWS2.png